Ny her? Registrer deg og bli varslet om tilbud fra butikker, firma og lag du er tilhenger av, eller Logg inn.  

Fikse Renhold AS

Se alle bilder
Kontaktinformasjon
Telefon47 93 00 90
Besøksadresse5593 SKÅNEVIK
E-postfirmapost@fikse.as
Hjemmesidehttp://www.fikse.as
Bransje
Renhold og vedlikehold
Tips om feil
Vi yter service!
Leter du etter en pålitelig, rimelig og dyktig renholdspartner? Fikse Renhold er det du trenger! Vi er et ungt og ambisiøst serviceorientert selskap som driver innovativt. Vi skreddersyr tilpassede løsninger til alle våre kunder etter hvert eneste behov. Vårt mål er å gi kunden den service og kvalitet de trenger til en fornuftig pris. Hver kunde er vår viktigste!


Vi garanterer deg en dyktig og ærlig renholdsservice. Vi er de du kan stole på - la dine behov være vår bekymring! Vi gir kundene våre den oppmerksomhet de trenger, og vi er tilgjengelig 24 timer i døgnet, 7 dager i uken, til alle våre kunder. Vi har folk i arbeid både dag og natt, helger og helligdager.

Vi jobber mobilt i Hordaland, Rogaland og Hardanger-regionen i første omgang, men er fleksible til å ta store oppdrag i hele landet.

Vi utfører renhold med kun profesjonelt utstyr og rengjøringsmidler, og har godt opplærte og motiverte ansatte. Vi er stolte av å kunne tilby miljøvennlig renhold og redusere forurensing av naturen. Vårt team ser frem til å møte alle dine forventninger og ønsker. Vår største ressurs er våre medarbeidere. Vi setter stor fokus på opplæring, renholdsforståelse og kunnskap i å forbedre inne- og utemiljø.

Vi jobber systematisk og hms-bevisst. Alle våre ansatte har gjennomgått opplæringskurs og er kjent med bedriftsfilosofi, interne regler og kontroll, taushet, samt HMS. Vi er glad for å møte markedets stadig voksende utfordringer!

 

Våre tjenester 

DAGLIG RENHOLD
Vi utfører alt av daglig renhold til alle kundesegmenter. I lag med kunden definerer vi renholdsbehov og utarbeider planer, oppfølgingsskjemaer og sjekklister. Vi skreddersyr totale løsninger etter kundenes sekundære behov. I samarbeid med kunden lager vi en full løsning, utfører, kvalitetssikrer og administrerer hele jobben. Vi er her for å frigjøre kunden fra utfordringene som ligger i renhold og facility service. Vi kan levere, og det må ikke være dyrt!


VI KAN OGSÅ TILBY
¤ Matteleie, moppe- og klutleie, arbeidstøyleie
¤ Vaktmestertjenester
¤ Etablering og vedlikehold av grønne arealer, inne og ute
¤ Vedlikehold av bygg, utvendig og innvendig
¤ Inn- og utflyttings-renhold (innflytting-/flyttevask)


SPORADISK RENHOLD
¤ Nedvask/utvask
¤ Vindusvask
¤ Tepperens, møbelrens/impregnering
¤ Oppskuring/impregnering av fliser/stein
¤ Høytrykkspyling, rydding av uteområder
¤ Byggvask
¤ Utvask av skip og rigger
¤ Forpleining av brakke-, kontor- og anleggsrigger

 

Vil du få en gjennomgang på renholdsbehov? Eller vil du bare få et uforpliktende tilbud og vurdere renhold? Ta kontakt med oss! :-)


Bildegalleri  Se alle